''Misliti pomeni stvari povezovati in se ustaviti, če stvari ni mogoče povezati.''   (Gilbert Keith Chesterton)

Predstavitev

Zvonka Blatnik, uni.dipl.ekon.
Zvonka Blatnik, uni.dipl.ekon.
lastnica

V podjetju Aqua d.o.o. bomo kmalu zaokrožili že 20 let uspešnega delovanja na področju davčnega svetovanja in računovodskih storitev. Predvsem smo ponosni, da smo v tem času na podlagi natančnega in strokovnega dela pridobili več partnerjev, s katerimi uspešno gojimo dolgoročno poslovno razmerje.

Skozi leta smo se vselej trudili, da smo z individualnim pristopom, strokovnostjo in profesionalnostjo upravičili zaupanje mnogih strank z različnimi potrebami. Za vsa podjetja, ki želijo konkurirati na sodobnem trgu je namreč prav urejeno računovodstvo eden ključnih segmentov uspešnih poslovnih procesov.

Stalno spremljanje vseh dopolnil in posodobitev na področju davčnega sistema in hkratno kontinuirano izobraževanje nam tako omogočata, da ponudimo tudi vrhunsko storitev davčnega svetovanja. Za vsemi našimi storitvami stoji 9 izkušenih strokovnjakov, ki si prizadeva uresničiti cilje vašega podjetja, načrtovati investicije, optimizirati davek od dohodkov pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnino in podobno.

V skladu s preizkušenimi in uspešnimi praksami zastavljamo tudi našo vizijo - še naprej si bomo prizadevali, da se vsakemu poslovnemu subjektu posvetimo z maksimalno angažiranostjo in poskrbimo za urejeno in sistematično računovodsko dokumentacijo, ki je ogledalo vsakega uspešnega podjetja.

Z veseljem pričakujem vaše povpraševanje ali obisk v naših prostorih na Mariborski 88 v Celju, kjer se vam lahko posvetimo individualno in skupaj zastavimo najboljšo možno rešitev.

Ekipa

ZaposleniDamjan RozmanDirektor
ZaposleniKatja Guzelj 
ZaposleniJelka Kolar 
ZaposleniNataša Korošec 
ZaposleniKatarina Bračič 
ZaposleniIvanka Križman 
ZaposleniKarmen Voršič 
Copyrighted by AQUA, d.o.o. 2011.